Dierenthuiszorg

Yvet’s Maatwerk Dierenzorg ontvangt nog steeds vele aanvragen, waarvoor dank!
Door onze verhuizing naar Zwitserland ben ik niet meer werkzaam in Zoetermeer e.o.

Een lang weekend weg of op vakantie?

Yvet’s Maatwerk Dierenzorg neemt de zorg voor uw dieren uit handen. Ik kom bij u thuis om al uw dieren te verzorgen. Mijn werkgebied is Zoetermeer e.o.

Niet alle dieren kunnen mee op vakantie of terecht in een pension. Met name katten blijven liever in hun vertrouwde omgeving. Het kan erg stressvol voor ze zijn om ze ergens anders onder te brengen.

Yvet’s Maatwerk Dierenzorg komt bij u thuis en geeft uw dieren de verzorging die ze van u gewend zijn. U kunt hier denken aan het eten geven van katten, konijnen, kippen, maar ook aan het schoonmaken van hun dierverblijven. Het naar  buiten- en binnen laten van uw kat(ten), konijnenhokken en kattenbakken verschonen.

Het toedienen van medicijnen behoort ook tot de mogelijkheden.

Zo word uw geliefde huisdier op maat verzorgd terwijl u lekker aan het genieten bent van een dagje of weekendje weg of die welverdiende vakantie.

Uw dier wordt verzorgd in zijn of haar eigen omgeving. Minder stress voor de dieren wat de kans op ziektes verlaagd.
U bent niet afhankelijk van buren, familie en/of kennissen en door de extra diensten lijkt het huis bewoond wat het risico op inbraak verlaagd.

Last – minute behoort zeer zeker ook tot de mogelijkheden!

Contact tijdens uw vakantie

U bent een dagje uit, een weekendje weg of op vakantie, en toch benieuwd hoe het met uw geliefde huisdier gaat?
Ik kan u een update, eventueel met een paar foto’s naar u toesturen via WhatsApp, bent in het buitenland dan kan dit natuurlijk per mail.
U mag natuurlijk ook altijd zelf contact opnemen met mij als u nieuwsgierig bent hoe het met uw geliefde huisdier(en) gaat.

Tarieven

Basistarief eerste huisdier, totale zorg €12.50

U stelt de verdere zorg zelf samen. Denk hierbij aan het volledig verschonen van de dierenverblijven, extraatjes voor uw huisdier, vachtverzorging, enz.
In de basis zorg voor uw huisdier zit onder andere het verversen van water, voeren, kattenbak of dierenverblijven verschonen. Uw huisdier persoonlijke aandacht geven, en naast het weghalen van de post ook het eventuele verwijderen van de reclame tussen de post vandaan.