Dierentaxi

 

Yvet’s Maatwerk Dierenzorg ontvangt nog steeds vele aanvragen, waarvoor dank!
Door onze verhuizing naar Zwitserland ben ik niet meer werkzaam in Zoetermeer e.o.

De dierentaxi

De dierentaxi van Yvet’s Maatwerk Dierenzorg is bedoeld voor mensen die (tijdelijk) geen vervoer hebben om hun dier(en) te vervoeren naar bijvoorbeeld de dierenarts.

Honden worden in de auto vervoerd, op een veilige en verantwoorde manier. Katten, kleine honden en andere kleine huisdieren worden vervoerd in reismanden. Het is de bedoeling dat uw dier klaar voor vertrek is als ik voor rijdt. Mocht u hulp nodig hebben met het vangen van uw kat(ten) of andere dieren, laat het mij weten.

Naar de dierenarts
Wanneer u zelf geen vervoer hebt om uw dier(en) naar de dierenarts te brengen, kunt u daarvoor Yvet’s Maatwerk Dierenzorg inschakelen. U kunt zelf meegaan of uw dier(en) laten begeleiden door Yvet’s Maatwerk Dierenzorg.

Met begeleiding
Yvet’s Maatwerk Dierenzorg zal uw dier(en) bij de dierenarts begeleiden. Ik kom u en uw huisdier ophalen en ga met u mee naar binnen bij de dierenarts.

Zonder begeleiding
Ik haal uw huisdier op en neem het mee naar de dierenarts. Het is van belang dat u alle noodzakelijke informatie en het inentingsboekje meegeeft aan Yvet’s Maatwerk Dierenzorg.

Last-minute behoort tot de mogelijkheden, dit is echter wel op basis van beschikbaarheid.

Tarieven

Voor een bezoek aan bijvoorbeeld de dierenarts met uw huisdier rekenen wij
€ 10 en € 0.25 per kilometer en de kosten van de dierenarts.